DAREKGDA, e, spać miałeś :hehe
[ Dodano: Sro 15 Gru, 10 22:34 ]
marbab, dzięki tobie PKB naszego kraju rośnie, kryzys nas ominął a premier może się ciągle uśmiechać :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 15 Gru, 10 22:34 ]
marbab, dzięki tobie PKB naszego kraju rośnie, kryzys nas ominął a premier może się ciągle uśmiechać :diabelski_usmiech
Czyli jakieś 10-15m przed tabliczką obszaru zabudowanego zdjęcie z pobocza, aby między drzewami widoczny był fragment tabliczki "obszar zabudowany".
Przy przyjeździe do Dąbek wydawało mi się, że jest błysk czerwonego - choć mijałem się z innym samochodem, to jednak na zdjęciu mogę być tylko ja - i będzie kłopot. Dlatego potrzebna mi ta fotografia, do ewentualnej obrony że znak jest niewidoczny. Dlaczego sam nie zrobiłem? Bo potem wielokrotnie tam przejeżdżałem - i choć sam zachowywałem 40, to inni jechali dużo szybciej, nawet byłem wyprzedzany - a on nie błyskał. I dopiero jak wyjeżdżałem z Dąbek w sobotę wieczór, to widziałem z daleka, jak mignął czerwonym motocykliście od tyłu. A do tej pory myślałem, że przywidział mi się ten pierwszy błysk. A na pomysł zrobienia zdjęcia niewidocznego znaku obszaru zabudowanego wpadłem już kawałek za Dąbkami - i szkoda się było wracać z obładowanym samochodem i rodzinką w środku...

Komentarz